tisdag 25 september 2007

Kjell Bergqvist

Min svägerska Linda blev magsjuk när vi var på Ladies Night så hon missade halva showen och hela efterfesten. Skittråkigt verkligen.

Igår när Lindas kille var och jobbade som vanligt på Hemköp i Torshälla kom Kjelle in för att handla lite. Hennes kille nämnde att hon hade blivit magsjuk och Kjell beklagade och tyckte det var jättetråkigt. Sedan betalade han och gick vidare.

Senare igår kväll lyssnar Linda av sitt mobilsvar och då låter det något i den här stilen: "Tjenare Linda, Kjelle Bergqvist här! Jag hörde att du hade blivit sjuk i lördags och jag tänkte försöka ordna så att du kan få gå igen i Västerås". Sedan lämnade han sitt mobilnummer och bad henne ringa upp.

Alla biljetter har ju varit slut sedan länge i Västerås, men han ska ordna en VIP-plats eller så att hon får komma in bakvägen. Han är grym Kjell! Inga diva-fasoner här inte fast han är Sveriges bästa skådespelare! Det tycker vi om!

Vi vet inte hur han fick reda på Lindas telefonnummer, men på något vis måste han ha letat reda på det. Lindas dag blev ganska bra igår till slut, hon är i alla fall inte deppig längre över att hon blev sjuk!! :)

0 kommentarer: