fredag 25 januari 2008

Flytt-shopping

Klockan har passerat midnatt och äntligen har den efterlängtade löningen kommit in på kontot. Har just betalat alla våra räkningar och kunde med glädje se att vi fick mer pengar över än vad vi räknat med. Perfekt nu när vi måste inhandla lite till nya lägenheten. Detta står på listan:

- Soffa till nedervåningen
- Soffbord till nedervåningen
- Matsalsbord +stolar
- Diskmaskin

Vi hittade jättefina matsalsmöbler idag på Underbara Hem som gick i ek och skinn. Rea var det också på det, så 6000 ungefär skulle det kosta. Det måste vi bara köpa, vi älskade det båda två!
Vi hittade en soffgrupp också, men den var inte helt hundra så vi ska nog titta vidare ett slag till.
Diskmaskinen kan vi klara oss utan ett tag, har vi handdiskat så här länge så kan man ju fortsätta några månader till! Men gud va skönt det ska bli när maskinen finns där på plats!
Nu är det ungefär en månad kvar till vi kan flytta in. Jag längtar så jag håller på att bli galen! Det ska bli SÅ underbart. Hoppas att vi får badrummet renoverat när vi flyttar in också, det ska vi försöka övertala hyresvärden om på besiktningen sen.

Imorgon kväll ska bli riktigt trevligt. Jag, Danne, Axel, Per och Sebbe ska träffas för att äta lite god middag och spela Rappa Kalja. Alltid lika roligt! Myskväll med mina grabbs :)

0 kommentarer: