tisdag 3 juni 2008

Fullt upp

Ja, då var ytterligare en måndag avklarad. Hade väl planerat att få lite mera gjort, men va sjutton. Har fått lite undanplockat här hemma, varit och handlat och sist men inte minst varit med på Dannes fotbollslags bilbingo i Barva, haha! Jag och Per bunkrade upp med massvis av lotter i bilen, men nej, bara nitlotter var det visst. Men vi hade trevligt även om det blev rätt segt mot slutet. Inte förän vid halv 10 kunde jag, Danne, Per och pensionärerna åka hem igen.

Morgondagen är lite oviss, men det känns som det kommer vara fullt upp. Vid halv ett ska jag åka med Dannes tvillingkusiner till BVC för någon undersökning. Inte lätt när man har två, då får man hoppa in som hjälp ibland! Så roligt med de små, snart står dom för egen maskin!
Sen på eftermiddagen ska jag hinna städa färdigt och eventuellt ta en fika med Luddan!! Hon ska tydligen hit till stan och köpa en bil, gudars så roligt! Sen på kvällningen är det möte på tjejjouren. Fullt upp som sagt. Ja, just det, måste hinna hämta ut biljetterna till konserten på onsdag också! wohooo!!

0 kommentarer: