måndag 9 juni 2008

Inget eko här inte

Igår klockan 20 satte sig Danne i bilen med tre polare för att åka ner till Österrike och fotbolls-EM. Idag klockan 19 anlände dom till sin destination. En bilresa på 23 timmar. Snacka om att dom måste ha träsmak i arslet. Men nu har de sjukt mycket nöje att se fram emot kommande vecka. Höjdpunkterna är såklart matchen mot Grekland imorgon och matchen mot Spanien på lördag.

Jag har varit iväg på Dannes systersons allra första skolavslutning. Man får verkligen gåshud när alla barn står där bland blommor och sjunger sommarvisor. Den där dagen då man gick på sommarlov var alltid så härlig. Man hade ledigt hur länge som helst (kändes det som) och man bara längtade efter att få vara ute och leka hela dagarna.

Nu sitter jag och glor på Fröjden som dömer Holland - Italien-matchen. Min lägenhet kommer aldrig eka tom även om Danne är bortrest. Svågern är här till han åker till Hultsfred på onsdag. Och på onsdag, ja då kommer ju Luddan till mig! ska bli såååå roligt. Ska ägna morgondagen åt att städa rent här hemma så hon inte får en chock när hon kommer :)

0 kommentarer: