onsdag 11 juli 2007

Sammanfattning

Nu ska jag ta mig i kragen och komma tillbaka till mitt bloggande. Som ni ser på bilderna nedan hade vi en jättehärlig semester. En liten sammanfattning:

Resans...

...roligaste: Tok-tok färderna var i och för dig en skräckblandad förtjusning, men fan vad roligt vi hade!

...sällskap: Sven & Carina från Stockholm blev de som vi umgicks med på kvällarna.

...sjukaste: Egyptiernas oskrivna lagar som innebär att man till exempel MÅSTE ha billysena släckta när det blir mörkt - annars kan man ju blända någon. Om någon ändå har lysena på blir det ett jäkla tutande. När man sedan frågar dem om olycket o sådant som det kan innebära är deras svar följande: "we know the roads here, we don't need lights". Yeah, sure.

...mest smärtsamma: Blåsor på rygg och nacke (Danne satt upp i en stol de sista två nätterna på grund av sin smärta, aj aj aj!)

...jobbigaste: Alla försäljare som ständigt använder sig av dessa ord: "hello my friend. Special price for you my friend. Only for you". Fattar de inte att vi förstår att de säger så till alla?

...största upplevelse: Snorklingen. Något av det grymmaste vi upplevt i våra liv. Vattnet var fyllt av vackra koraller, färgglada fiskar och delfiner på bara ett par meters avstånd!

...tråkigaste: Turistmage

...smutsigaste: Hurghada (om ni ska till Egypten, bo inte där!)

...vidrigaste: Egyptiska pund. Så otroligt gamla och äckliga att det liksom känns klibbiga i handen. Riktiga slemlappar. Blä.

Ja, det var ju en del av det vi upplevde i alla fall :)

0 kommentarer: