måndag 12 maj 2008

Hockey-natt

Ytterst få timmar av sömn föregående natt. Och nu sitter vi här som två snurrtuppar (?) och kollar på hockey-VM. Sverige mot Tjeckien. Förmodligen så kommer vi somna till i första periodpausen och sedan vakna och plåga oss igenom period två. Men sen är det nog kört. Vi kommer övertyga varandra om att matchen redan är avgjord och gå och krypa ner i sängen. Vi är verkligen förutsägbara.
Vi kollade nyss slutet av Finland mot USA. Shit, det var verkligen mer boxning än hockey. Blir inte klok på varför slagsmål ska ingå i hockey? Kan i alla fall konstatera att boxningen framkom på grund av oerhört usla domslut. Ibland undrar man hur vissa kan bli valda till att döma något så stort som ett världsmästerskap när dom gör domslut som man annars ser i korpen-hockeyn.

I morgon ska svärmor och svärfar flytta från huset och in till stan. Känns skönt att det blir närmre till dom, men grymt skumt att inte åka ut till Skogstorp längre. Ska försöka hinna hjälpa till så mycket dom möjligt innan jag börjar jobba kl 16. Dessutom så kommer ju Dannes bror att flytta in här hos oss i morgon. Han får inte sin lägenhet förän 1 juli, så han får mellanlanda här så länge. Det blir nice att få se lite mer av honom.

Nu börjar Dannes ögonlock att dra sig nedåt ser jag. Bäst att jag lägger mig bredvid och kramas lite.

0 kommentarer: