torsdag 28 maj 2009

Mys-kväll

Jag har haft en väldigt mysig kväll tillsammans med Elli. Vi gjorde supergod tonfisksallad med fetaost, cocktailtomater, gurka, rödlök, ägg, sallad och majs. Tilll detta gjorde vi varma ciabattabröd som vi hade vitlökssmör på. Mums! Sen myste vi ner oss i soffan och tittade på de tre sista avsnitter av Greys Anatomy.

Vi avslutade kvällen med att kolla på Champions League-finalen mellan Barcelona och Manchester United. Tack och lov så vann Barcelona! United behövde verkligen inte ytterligare en buckla att skryta med i år. Eller något annat år heller för den delen.

Tidigare på dagen så var vi ute hos min älskade kusin, Nathalie, och grattade henne på sin födelsedag. Myste en massa med Eddie som bara blir sötare och sötare. Ni kan inte ens tänka er hur underbart klarblå hans ögon är. Mys-unge! Han fick coolaste jeansen och skjortan av oss. han ska bli en cool grabb han :) Jag och Danne försökte också gosa lite med deras gigantiska hundar, men det gick sådär! När Basse ställer sig på bakbenen så har man inte en chans att stå kvar på benen, han är bra bit längre än Danne då. Väger 79 kg! Oh my.. Men sååå vacker är han!

Nu är det nog dags för sängen snart. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på imorgon... ska nog ta en fika med grannen i alla fall.

Ciao!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Man kan ju inte ändra prio längre, det är för sent. Har ringt till och med och kollat. Man får stryka det ena isf!:(