fredag 8 maj 2009

Sammanfattning av resan

Ja, om jag ska göra ett försök till att sammanfatta resan nu då. Vi åkte hemifrån kl 5 på morgonen för att ta oss till Arlanda, alla var trötta men ändå sådär härligt ivriga över att se vart det var vi skulle hamna. Flyget åkte i tid och det var en väldigt lugn resa, ingen turbullens alls. Sedan väntade en 2½ timmes lång bussresa längst de krokiga bergsvägarna. Landskapet på Kreta är riktigt mäktigt med sina berg och dalar. Jag sov halva bussturen så jag hann inte ta så mycket bilder, och dessutom blir ju bilderna inte heller så bra genom ett smutsigt bussfönster.


Vi åkte förbi stranden där delar av Tzatziki-filmen spelades in, det var lite coolt att känna igen sig på en plats där man aldrig varit förr. Det var den strand och brygga där Tzatziki mötte sin pappa för första gången.

När vi äntligen kom fram till hotellet var det en riktigt, riktigt positiv upplevelse. Jättemysiga hotellrum och en fantastisk utsikt!

Det fanns inte så mycket att göra utanför hotellet, bara ett fåtal små butiker och restauranger. Men på hotellet fanns det både biljard, minigolf, tennis, butiker, bar, restauranger och en hel del grejer som var arrangerade av resebolaget.
Varje kväll så var det underhållning av något slag. Det var ett gäng ungdomar osm höll i underhållningen på hotellet, och de var fantastiskt duktiga. Innan varje show var det också show och disco för barnen! Vi hade tyvärr två regndagar och ganska mycket moln i övrigt, men det har varit varmt och skönt och vi har njutit väldigt mycket. Det är fantastiskt med alla blommor, strandpromendaden, citronträd och annat mysigt som man inte har i vanliga fall.

Så tack till er mina, medresenärer! Det har varit en underbar resa!

0 kommentarer: