fredag 9 februari 2007

Kryssning

Den 17:e Mars - på min födelsedag - bär det av på kryssning till Åbo. Jag var inte ute och firade min 18-årsdag, min 19-årsdag eller min 20-årsdag så nu jäklar ska det firas!
Jag och Danne har bokat en hytt, middagsbuffé och frukost. Det kommer att bli hur roligt som helst! Sebb, Axel, Robert och Karin är potensiella medföljare än så länge men vi hoppas på massa fler. Synd att inte Nicke kan följa med, ett par år kvar för honom! Ville att Sanna skulle följa med också, men det gick tyvärr inte :(
Fan om alla bangar ur nu när vi har bokat. Visst kommer vi ha det mysigt själva, men ändå roligare att vara fler! Det var ju lite det som var tanken. Axel kommer hänga på om Sebb följer med, vilket han gör om han lyckas byta den dagen på jobbet. Och om de två hänger med brukar det inte vara något probem med att få med fler när man redan är 4.
Skönt att ha någonting att se fram emot i alla fall. Älskar att åka på kryssningar. Allt är på gott humör och där för att ha roligt. Så skön stämning för det mesta! Det är bara en 23-timmars så inte hinner det bli segt heller.
Nästan direkt när båten avgår kl 19:15 är det middagsbuffé. Sen är det drinkar, casino-spel, livemusic och fest hela natten (eller i alla fall halva, man måste ju orka upp till den mumsiga frukostbuffén på morgonen).

Ikväll ska jag och Danne ha myskväll. Han skulle ha en romantisk middag färdig nu när jag kom hem. Sen skulle vi mysa i soffan framför en film och med godis i famnen. Massa tända ljus. Åh så mysigt.
Allt detta för att försöka få bukt på mitt förj*vliga PMS-humör. PMS tillsammans med halsont och förkylning går bara inte ihop. Jag blir som en terrier slash barnunge (är arg och gråter för ingenting).

Dags att slå igen butiken! Trevlig kväll :)

0 kommentarer: