onsdag 21 februari 2007

Sales Academy

Det var så mycket igår att jag helt glömde bort att skriva om företagsfesten vi var på i Stockholm. Klockan 08:04 avgick tåget och vår slutstation blev hotell Rival. Under dagen gick vi igenom lite siffror för det förgångna året. En hel del siffror faktiskt när man är väldigt trött :) Sen kom SonyEricsson och Samung för att presentera lite kommande modeller. En del riktigt roligt är på väg in! Sen kom en joddlande psykolog/hyptnositör och hade en föreläsning. Han va givande att lyssna på. Mycket om positivt tänkande, han är coach till Tony Rickardsson och andra sportprofiler här i Sverige.
När klockan var 19 hade vi gjort oss i ordning och satte oss på bussen till den hemliga festlokalen för kvällen. Det var orientaliskt tema så stället var fyllt av kuddar, vattenpipor, magdansöser, couscous, och stora tyger. Riktigt mysigt.
När middagen var serverad och prisutdelningen hade ägt rum blev det fria shots i baren och festen drog igång regält med ett suveränt liveband och en härlig stämning. Ett antal cider och shots senare dansades det för fullt. Jag, Jocke, Rebecka och Sivan hade det riktigt roligt. Ännu roligare var det att se alla chefer packade som as.
Ja, det var väl så min första Sales Academy såg ut. Längtar redan ett halvår fram i tiden efter nästa!

0 kommentarer: