onsdag 10 oktober 2007

Aftonbladets rubriker

"14-åring sköt vilt på gymnasium i USA"
Vad är det med den här världen? Två vuxna och två barn hann bli skjutna innan han tog sitt eget liv. Killen hade stängts av från skolan igår för att han bråkat med någon. Hur ska man få ett slut på sånt här? Vart finns lösningen? Någonting drastiskt måste i alla fall göras.
.
"Varning för snökaos i natt"
Är det redan dags? 15 cm stod det att det skulle komma som mest, någonstans i Värmlands-trakten. Det är den 11 Oktober imorgon, hösten har precis kommit och nu är det alltså dags för att sätta på vinterdäck? Jag blir inte klok på det här klimatet.
.
"T-banemögel fick anställd att svimma"
För ett år sedan upptäcktes mögel i flera av Stockholm tunnelbanor, ännu har inte ett jota gjorts åt saken. Är det ens acceptabelt? Finns det ingen regelbok för sånt här? 10 dagar tar det innan man fått reda på vad det är för slags mögel innan man kan börja sanera. Men vad har gjorts med dom andra 355 dagarna? Så himla typiskt att det ska behöva tryckas i tidningarna innan någon gör något.
.
"Vem vill inte bli bäst i världen?"
Ja, ingen har väl missat att Zlatan inte utsågs till att vara bland de 30 bästa fotbollsspelarna i världen av FIFA. Men hur mycket det än skrivs och diskuteras om det överallt i media kommer inte beslutet att ändras. "Lagerbäck rasar", "Italien rasar", "experterna rasar"... Skärp er, acceptera och hoppas igen nästa gång det är dags att utse!
.
"Britneys pappa: In på rehab"
Spaltmeter efter meter om Britney Spears liv i alla tidningar. Gäsp.

0 kommentarer: