lördag 29 augusti 2009

Accepterande.

Jag har börjat vänja mig lite vid tanken att flytta nu.. det känns fortfarande inte bra, men acceptabelt. Danne går i skolan i två år nu, och det är ju för att vi ska kunna få det ännu bättre sen i framtiden. Vi har varandra och det är ju det viktigaste. Så nu startar nästa projekt - hitta en ny lägenhet som är relativt billig men ändå trivsam och i bra läge. Någon som har tips eller förslag?

Kvällen har spenderats hemma hos Elli och Kristoffer. Vi blev bjudna på supergod middag och hade det trevligt! Kvällen blev inte så sen, men det gör ingenting. Jag tycker det är skönt att umgås med dom.. dom är ju lite som vi.. och allt blir väldigt avslappnat och skönt. Dessutom älskar jag att prata gamla minnen med Elli.. gud va vi har vart med om under våra år! haha!

Vad som händer resten av helgen har jag ingen aning om. Vi är bortbjudna på fest imorgon igen, men jag vet inte om vi är så sugen på det nu när vi har "festat" i två dagar i streck. Jag hoppas på en lugn hemmakväll med lite god mat och film. Och en hel del premier league blir det också förståss om Danne får bestämma :)

1 kommentarer:

Anonym sa...

Köp en billig liten lya.

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/481660

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/465892

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/483706

3 med fint läge och billiga, 1500-2000 inkl amortering på topplånet.

/M