söndag 7 december 2008

Krig i Eskilstuna

Den här staden är väl bara för patetisk ibland. Vi har tydligen för många krogar här i stan. Eller så har vi för få människor. Ett krig pågår emellan dessa även om det inte skrivs svart på vitt i tidningarna. Det var väl ett par år sedan som Harrys gick fruktansvärt bra, de hade ständigt fullt med folk och var det stället som de flesta gick till. När detta hade pågått ett tag kom det plötsligt ett anonymt bombhot mot Harrys, jag tror till och med det kom två stycken inom en kort period. Detta gjorde dock inte att folk slutade komma dit. Ett natt ett tag senare började det brinna inne på Harrys. Det var stängt och branden förstörde väldigt mycket. Hoppsan, nu kunde ju inte folk gå till Harrys längre.

Nu är det Statt som fungerar kanon på lördagar och det är totalt packat med folk där. Så vad tror ni hände i lördags? Någon/några jävla puckon ställer till med en enorm vattenläcka på övervåningen. Det hann gå väldigt långt innan det upptäcktes eftersom det inte befinner sig några folk där uppe. Det var först när det började regna på dansgolvet som det upptäcktes och festen fick evakueras. Det var då så pass mycket vatten att tacken när som helst hade kunnat rasa ner över festvåningen.
Ingen har åkt dit för dådet ännu, men det var tydligen väl planerat med två bortskruvade toaletter (det måste väl ändå ta en stund?).

Danne var precis på väg in på Statt, men hann bara komma så långt att han stod precis utanför när folk började evakueras. Så det var väl bara tur att de inte hann in egentligen, hade varit en aningens onödigt.

http://ekuriren.se/link.php?id=772017
Ja, vad ska man säga om allt detta? Idioter finns det gott om!

0 kommentarer: